eTA till Kanada

Få ditt eTA till Kanada inom 1-2 dagar, från 3 690 RUB.
Fyll i ett kort onlineformulär på Engelska, i enkel process.
Få ditt officiella elektroniska resetillstånd till Kanada utan att lämna ditt hem eller besöka ambassaden.

Huvudrubrik

Kanada eTA-formulär

1
Val av visum
2
Besökdetaljer
3
Betalning

Val av visum

Om den valda visumtypen

Giltig i:5 år

Godkänd inom:2 dagar

Antal inresor:Flera

Stanna upp till:Upp till 180 dagar per besök

1
Kanada eTA, 5 år 3 690,00 RUB

Totalpris: 3 690,00 RUB

Kunduppgifter

+7

Så här fungerar det

 1. 1

  Fyll i onlineformuläret

  Efter att ha fyllt i eTA-formuläret på vår webbplats behandlar vi omedelbart din beställning och skickar en officiell begäran till de kanadensiska immigrationsmyndigheterna om att utfärda ett elektroniskt resetillstånd (eTA) för din räkning.

 2. 2

  Vänta på eTA-godkännande

  Det elektroniska resetillståndet (eTA) kommer att verifieras och skickas direkt till din e-postadress inom 1-2 dagar. Det eTA du får är ett officiellt, statligt stämplat dokument som låter dig resa till Kanada.

 3. 3

  Res till Kanada

  Allt du nu behöver göra är att ta ditt eTA (och ditt pass) med dig när du reser till Kanada. Det finns inget behov av att skriva ut det, du kan visa det från din telefon vid incheckning och passkontrollen om det behövs. Efter att ha visat upp ditt eTA får du flyga till Kanada. Och det är allt - vi önskar dig en trevlig resa! ✈

Banff National Park, Kanada
Banff National Park, Kanada
Exempel på eTA till Kanada

Varför skaffa visum online?

På vår webbplats kan du ansöka om eTA till Kanada och få det beviljat till din epost - inom 1-2 dagar. Fyll i ett snabbt och enkelt formulär, helt digitalt, utan att behöva fysiskt skicka några dokument eller besöka någon ambassad, och få ditt officiella eTA till Kanada, giltigt i 5 år.

Få ditt visum godkänt eller få 100 % full återbetalning

eTA-ansökan fylls i direkt via vår webbplats utan att behöva skicka dokument fysiskt eller åka till en ambassad. Efter 1-2 dagar får du ditt godkända ETA som du beställt till lägsta pris - direkt till din e-post.

Säkert köp

Få ditt eTA godkänt eller en garanterad full återbetalning

Att få eTA har aldrig varit enklare eller säkrare. I sällsynta fall kan din ansökan avslås, men i det här fallet ordnar vi ett nytt elektroniskt resetillstånd utan kostnad eller så får du 100 % återbetalning.

Professionell service 24/7 - med tiotusentals nöjda kunder

Sedan början av 2019 har vi framgångsrikt utfärdat tiotusentals visum och eTA till kunder från hela världen. Vi hanterar e-visum- och eTA-ansökningar dygnet runt, och vår support är alltid tillgänglig via Telegram, WhatsApp, livechatt, e-post och telefon.

background

Vad säger andra om oss?

Julia Stierna, Resebyråagent

Jag har rekommenderat många kunder att använda er webbplats. Processen är alltid smidig och effektiv och mina kunder är alltid nöjda med den snabba leveransen av sina e-Visum. Till den vänliga och professionella personalen - Vi tackar er och kommer att fortsätta att använda era tjänster för våra kunders resebehov.

Julia Stierna, Resebyråagent
Rickard & Felix Sörensen

Jag hade några frågor om den kanadensiska eTA-ansökningsprocessen och personalen var mycket hjälpsam och tålmodig med mig. Jag uppskattar verkligen kundservicen.

Rickard & Felix Sörensen
Jörgen Wikdahl

Jag var tveksam till att ansöka om eTA (elektronisk resehandling) online, men processen var faktiskt väldigt enkel och lätt att följa. Tack för de tydliga instruktionerna och snabba svar på mina frågor.

Jörgen Wikdahl
Therese Claesson

Som internationell student uppskattade jag verkligen den problemfria processen att få mitt kanadensiska e-visum via deras onlinetjänst. Personalen var också mycket trevlig och hjälpsam när jag behövde göra ändringar i min ansökan.

Therese Claesson

Du kan läsa fler kundrecensioner på våra sociala kanaler: Yandex , Google , 2gis

100% framgång
eTA till Kanada
3 690 RUBSlutpris, inklusive alla skatter och avgifter
 • Gäller i 5 år, 180 dagars vistelse
 • eTA beviljas inom 3—48 timmar
 • Säkert och enkelt ansökningsformulär på Svenska
 • Inget behov av att besöka ambassaden
 • Bästa priset i Sverige!

Var en av de många kunder som utan ansträngning har skaffat en Kanada eTA online utan att behöva lämna hemmet eller besöka ambassaden!

Lake Louise, Kanada
Lake Louise, Kanada

Vanliga frågor (FAQ)

eTA till Kanada från 3 690 RUB

Börja fylla i vårt enkla onlineformulär nu och få ditt eTA beviljat och levererat till din e-post inom 1-2 dagar.